x
 

Rose Park Residence

Consisting of two stages, this project was conceived with two very different applications in mind.

The courtyard was constructed for use as a quiet garden area and an extension of the internal living space. Sawn bluestone tiles and wall capping give this courtyard a stylish edge, and the sculptural laser-cut corten screen highlights the more artistic, contemporary aspect of this garden.

The vegetable garden has been constructed as an ever-evolving working garden. To maximise space, the vegetable plots are constructed using corten steel, designed for durability and longevity. The use of this steel allows the garden to be both rustic and practical while creating a relationship with the courtyard and other garden areas within the residence.

The result is a sophisticated interactive garden that can be enjoyed by the whole family.